opleidingen en cursussen in beauty, wellness en fashion
 
 

cursus hot stone massage: een geweldig intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest

opleiding hot stone massage: stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

opleiding masseren met hot stones; hotstonemassage brengt het lichaam in balans.

De massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

 

 

 

Cursus hot stone massage (met gratis stenenset!)

Heb je interesse in therapeutische massages? En wil je graag leren hoe je iemand professioneel behandelt? Onze school is erkend opleidingsverstrekker van de Vlaamse overheid.

Hot stone therapie is een geweldig intense warmte massage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. Na een legging van de hot stones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en olie. Hot stone massage zorg voor een diepe relaxatie en ontgiftiging.  

Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd. De stenen die tijdens deze massagevorm worden gebruikt hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden. De stenen die gebruikt worden zijn afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water. Er worden grote en kleine stenen gebruikt.

Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Daarnaast ondersteunt de hot stone massage alle niveaus van healing doordat het de emotionele, mentale en fysieke energieŽn harmoniseert. Tenslotte is de Hot Stone massage geschikt voor iedereen die lekker zijn lichaam wil laten verwennen en wil relaxen. 

De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging kan er dieper in het spierweefsel gewerkt worden,wat de massage effectiever maakt. De hot stone massage draagt hierme bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans.

Je kan deze technieken leren tijdens onze weekend-workshop. Je brengt tijdens de lessen handdoeken en badjas mee. Tijdens de lessen wordt de groep in tweeŽn gedeeld. Zo kan men om beurten "studeren en genieten". 

De kostprijs voor de cursus bedraagt slechts 120 euro. Je kan ook gebruik maken van de opleidingscheques van de Vlaams overheid vermits onze school een erkend opleidingverstrekker is van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap.  De overheid betaalt dan de helft van je opleiding!

Inbegrepen in het cursusgeld zitten het handboek hot stone massage, het gebruik van de didactische materialen (stenen en verwarmingstoestellen) en de gratis toegang tot de cursus wellnesswetenschappen. Uniek! Je krijgt bovendien een gratis professionele hotstone-stenenset! Zo kan je onmiddellijk aan de slag met je eigen materiaal dat je achteraf mee naar huis mag nemen!

DOWNLOAD HIER DE FOLDER >>>startdata cursus hot stone massage Inschrijven voor de opleiding hot stone massage Wat ben ik met het diploma hot stone massage?Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk

   
Schoonheidsverzorging

Nagelstyling

Visagie en hairstyling

Kleur- imago en stijl

Massage

Wellness en Alternatief

Bedrijfsbeheer

Psychologie en coaching

Fotografie en beeld

Zwangerschap en baby's

Thuis- en zelfstudies

 
     
 

 
   
 

Tel:  03/292.33.33

 
 
 
Top 5 voordelen:

 
Volg een opleiding, cursus of zelfstudie pakket in Beauty, Wellness en Fashion zoals visagie, massage, nagelstyling en zoveel meer
 

Disclaimer - Schoonheidsschool vzw, Elf julistraat 39a te 9000 Gent, tel: 03/292.33.33, email: info@schoonheidsschool.be - Ondernemingsnummer : 892.908.160 - NL / FR
IVBO-Wellnessfederatie vzw, Mechelsesteenweg 73 te 2018 Antwerpen, ondernemingsnummer 0871.076.232, erkenningsnummer DV.O200500, telefoon: 03/237.71.15