opleidingen en cursussen in beauty, wellness en fashion
 
 

opleiding kruidenstempel massage: een dieptemassage met warme en/of hete kruidenbuiltjes

De kruidenstempelmassage zelf zorgt voor een betere bloedcirculatie en soepelere  spieren.

De kruidenstempelmassage is oorspronkelijk een oosterse massage en een dieptemassage.

De handgemaakte kruidenbundels worden gedrenkt in warme oliŽn.

 

 

 

Cursus kruidenstempelmassage (met gratis set kruidenstempels)

Heb je interesse in kruidenstempel therapie, massages en alternatieve behandelingsmethoden?  Wil je graag mensen verwennen met de nieuwste massagetechnieken en producten. Wil je graag meer weten over de specifieke werking van kruiden tijdens het masseren? Onze school is erkend opleidingsverstrekker van de Vlaamse overheid.

De kruidenstempelmassage is oorspronkelijk een oosterse massage. Het is een dieptemassage met warme en/of hete kruidenbuiltjes die bestaan uit zowel reinigende, activerende als ontspannende kruiden en die een krachtige, helende werking hebben. Vroeger werden deze handgemaakte kruidenbundels gedrenkt in warme oliŽn. Het effect ervan is overweldigend.

De stempels die vandaag de dag gebruikt worden in moderne wellnesscentra  zijn lichtjes aangepast aan onze westerse huid. De kruidenbundels die tijdens de lessen worden gebruikt zijn samengesteld uit Europese kruiden omdat deze voor ons een minder "hete" werking hebben dan de Thaise kruiden.

Voor de massagebehandeling wordt de klant voorbereid door een heerlijke scrub van het lichaam. Tijdens deze behandeling worden de kruidenbundels gestoomd, wat het wellness-effect verhoogt. Er verspreid zich een hemelse geur.

De kruidenstempelmassage zelf zorgt voor een betere bloedcirculatie en soepelere  spieren.  Werken met kruidenstempels is zowel voor de klant (ontvanger) als de masseur (gever) een intense ervaring op hoger niveau.

Je kan deze technieken leren tijdens onze weekend-workshop. Tijdens de lessen wordt de groep in tweeŽn gedeeld. Zo kan men om beurten "studeren en genieten". 

De kostprijs voor de cursus bedraagt slechts 120 euro. Je kan ook gebruik maken van de opleidingscheques of de kmo-portefeuille van de Vlaams overheid vermits onze school een erkend opleidingverstrekker is van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap. De overheid betaalt dan tot 50% van je inschrijvingsgeld!

Tijdens deze opleiding maak je gratis gebruik van het didactisch materiaal van de school. Inbegrepen in het cursusgeld zitten het handboek kruidenstempelmassage en het gebruik van de heathers. Je krijgt bovendien een gratis set kruidenstempels zodat je onmiddellijk kan starten in de les. Wanneer je later kruidenstempels wil bijbestellen aan groothandelsprijzen kan dit via www.schoonheidsschool.be/studentenwinkel. Je brengt je eigen handdoeken en schrijfgerief mee. Je krijgt tenslotte toegang tot de gratis cursus wellnesswetenschappen.

DOWNLOAD HIER DE FOLDER >>>



startdata cursus kruidenstempelmassage Inschrijven voor de opleiding kruidenstempelmassage Wat ben ik met het diploma kruidenstempel massage?



Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk

   
Schoonheidsverzorging

Nagelstyling

Visagie en hairstyling

Kleur- imago en stijl

Massage

Wellness en Alternatief

Bedrijfsbeheer

Psychologie en coaching

Fotografie en beeld

Zwangerschap en baby's

Thuis- en zelfstudies

 
     
 

 
   
 

Tel:  03/292.33.33

 
 
 
Top 5 voordelen:

 
Volg een opleiding, cursus of zelfstudie pakket in Beauty, Wellness en Fashion zoals visagie, massage, nagelstyling en zoveel meer
 

Disclaimer - Schoonheidsschool vzw, Elf julistraat 39a te 9000 Gent, tel: 03/292.33.33, email: info@schoonheidsschool.be - Ondernemingsnummer : 892.908.160 - NL / FR
IVBO-Wellnessfederatie vzw, Mechelsesteenweg 73 te 2018 Antwerpen, ondernemingsnummer 0871.076.232, erkenningsnummer DV.O200500, telefoon: 03/237.71.15