opleidingen en cursussen in beauty, wellness en fashion
 
 

cursus nailart: prints aanbrengen door middel van speciale verf- en laktechnieken.

opleiding nail art: eenvoudige versiering met steentjes, kristallen of pareltjes

Je kan ook sierlijke bloemen, exotische motieven of tijgerprints aanbrengen door middel van speciale verf- en laktechnieken en vrush-art.

Nail Art is geschikt voor zowel kunstnagels als voor natuurlijke nagels. Je kan zelfs de versieringen aanbrengen op teennagels!

 

 

 

Cursus nailart

Nagelstyling en naildesign zijn jouw passie? Je bent reeds actief als nagelstyliste of je hebt de basistechnieken reeds onder de knie?  Je wil op de hoogte blijven van de nieuwste trends en nagelstyling technieken?  Volg dan deze uitstekende opleiding nailart!

Nailart is de nieuwste trend in BelgiŽ die snel aan populariteit wint. Meer en meer mensen willen hun nagels personaliseren en versieren. Als nagelstyliste dien je dan ook steeds op de hoogte te zijn van de nieuwste trends en technieken.

Nailart betekent letterlijk nagelsierkunst. Met nailart geef je de nagels nťt dat unieke en originele accent dat je onderscheidt van anderen.

De mogelijkheden zijn eindeloos:  denk maar aan een eenvoudige versiering met steentjes, kristallen of pareltjes.  Je kan ook sierlijke bloemen, exotische motieven of tijgerprints aanbrengen door middel van speciale verf- en laktechnieken en vrush-art.

Nail Art is geschikt voor zowel kunstnagels als voor natuurlijke nagels. Je kan zelfs de versieringen aanbrengen op teennagels!

Je leert tijdens deze workshops nailart alle technieken die je moet beheersen om een echte nagelstudio te runnen. Je maakt kennis met de diverse materialen die worden gebruikt in professionele nagelstudio's.

Je ontdekt tijdens deze opleiding hoe je met eenvoudige technieken bijzondere effecten kunt bereiken. Met je eigen fantasie en creativiteit kan je de meest prachtige creaties en effecten op de nagels aanbrengen of ze nu lang of kort zijn. Met deze professionele nailart-technieken bied je je klanten een extra service in je nagelstudio. Bovendien maakt elke klant die jouw nailart draagt gratis reclame voor nagelsalon!

Deze opleidingen worden georganiseerd in groepsvorm. Zo stimuleer je elkaars creativiteit.  Je hebt geen modellen nodig, vermits er wordt geoefend op tips. Je neemt wel je eigen nailart penseel en nailartpaint mee naar de les.

De kostprijs van deze nailart module bedraagt slechts 99 euro.
Onze leslokalen zijn gelegen in Antwerpen, Gent en Hasselt en zijn zeer modern en hygiŽnisch. Wij leren je op een vakkundige manier je eigen nagelstudio uit te bouwen. Onze opleidingen zijn voor iedereen toegankelijk.  Indien je meer informatie wil over deze opleiding contacteer je het secretariaat van de school op het telefoonnummer 0032/3/292.33.33 ofwel via e-mail info@schoonheidsschool.be

DOWNLOAD HIER DE FOLDER >>>

startdata cursus nailart: Vrush art Inschrijven voor de opleiding nailart: Vrush art Wat ben ik met het diploma nailart: Vrush art?
Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk

   
Schoonheidsverzorging

Nagelstyling

Visagie en hairstyling

Kleur- imago en stijl

Massage

Wellness en Alternatief

Bedrijfsbeheer

Psychologie en coaching

Fotografie en beeld

Zwangerschap en baby's

Thuis- en zelfstudies

 
     
 

 
   
 

Tel:  03/292.33.33

 
 
 
Top 5 voordelen:

 
Volg een opleiding, cursus of zelfstudie pakket in Beauty, Wellness en Fashion zoals visagie, massage, nagelstyling en zoveel meer
 

Disclaimer - Schoonheidsschool vzw, Elf julistraat 39a te 9000 Gent, tel: 03/292.33.33, email: info@schoonheidsschool.be - Ondernemingsnummer : 892.908.160 - NL / FR
IVBO-Wellnessfederatie vzw, Mechelsesteenweg 73 te 2018 Antwerpen, ondernemingsnummer 0871.076.232, erkenningsnummer DV.O200500, telefoon: 03/237.71.15