opleidingen en cursussen in beauty, wellness en fashion
 
 

Een verkoper moet tegenwoordig naast een degelijke kennis van zijn producten/diensten.

Ook over een aantal essentiŽle sociale vaardigheden beschikken om een verkoopgesprek tot een goed einde te brengen.

Na afronding van de cursus verkooptechnieken zal je over alle knowhow en vaardigheden beschikken om het te maken in de verkoopwereld.

Ook telefonische afspraken maken en klachtenbehandeling.

 

 

 

Opleiding verkooptechnieken

Wil je een toekomst in de verkoop? Ben je reeds werkzaam als verkoper en wil je meer kennis rond verkopen verwerven? Misschien krijg je in jouw huidige functie alsmaar meer te maken met verkopen? Heb je promotie gemaakt en gaat het verkopen een belangrijk aspect spelen in je job? Schrijf je dan vandaag in voor de groepscursus verkooptechnieken!

Een verkoper moet tegenwoordig naast een degelijke kennis van zijn producten/diensten ook over een aantal essentiŽle sociale vaardigheden beschikken om een verkoopgesprek tot een goed einde te brengen. Praten is essentieel, maar op het juiste moment zwijgen is soms ook goud waard. Laten we niet vergeten dat verkopen 'people business' is en blijft. Als verkoper zal je dus met je gesprekspartner een relatie gaan opbouwen en onderhouden. Naast je vakkennis zal je persoonlijkheid een doorslaggevende rol spelen.

De Schoonheidsschool biedt je de kans om in groepsverband deze cursus in te studeren. Onze docenten zijn stuk voor stuk ervaren en succesvolle verkopers die kennis van zaken hebben. Zij staan klaar om je te begeleiden in dit leerproces.

Na afronding van de cursus verkooptechnieken zal je over alle knowhow en vaardigheden beschikken om het te maken in de verkoopwereld.

Cursusinhoud:

  • Introductie
  • Wat is verkopen?
  • Prospecteren
  • Telefonisch afspraken maken
  • Het verkoopgesprek
  • Fouten bij de offerteopvolging
  • Klachtenbehandeling

De kostprijs van de opleiding Verkooptechnieken bedraagt slechts 195 euro. Je kan ook gebruik maken van de opleidingscheques of de kmo-portefeuille van de Vlaams overheid vermits onze school een erkend opleidingverstrekker is van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap.

 startdata cursus verkooptechnieken Inschrijven voor de opleiding verkooptechnieken Wat ben ik met het diploma verkoop technieken?


Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk

   
Schoonheidsverzorging

Nagelstyling

Visagie en hairstyling

Kleur- imago en stijl

Massage

Wellness en Alternatief

Bedrijfsbeheer

Psychologie en coaching

Fotografie en beeld

Zwangerschap en baby's

Thuis- en zelfstudies

 
     
 

 
   
 

Tel:  03/292.33.33

 
 
 
Top 5 voordelen:

 
Volg een opleiding, cursus of zelfstudie pakket in Beauty, Wellness en Fashion zoals visagie, massage, nagelstyling en zoveel meer
 

Disclaimer - Schoonheidsschool vzw, Elf julistraat 39a te 9000 Gent, tel: 03/292.33.33, email: info@schoonheidsschool.be - Ondernemingsnummer : 892.908.160 - NL / FR
IVBO-Wellnessfederatie vzw, Mechelsesteenweg 73 te 2018 Antwerpen, ondernemingsnummer 0871.076.232, erkenningsnummer DV.O200500, telefoon: 03/237.71.15