opleidingen en cursussen in beauty, wellness en fashion
 
 

opleiding visagie: Alles over reiniging gelaat en make-up voor verschillende gezichtvormen.

Alles over reiniging gelaat en make-up voor verschillende gezichtvormen.

Kleurenleer, correctie- en camouflagetechnieken en kleuren kiezen bij ogen, gelaat en lippen.

Volledige avond make-up met gebruik van andere materialen.

 

 

 

Cursussen visagie

Visagie is jouw passie? Werken in de wereld van beauty en fashion is jouw droom? Je wil graag jezelf of anderen mooier maken?  Je wil werken achter de schermen van verschillende projecten en media?  Wij helpen jou deze droom waarmaken! De basismodule visagie is voor iedereen toegankelijk.

Onze leslokalen zijn gelegen in Antwerpen, Gent en Hasselt en zijn zeer modern uitgerust. Bij ons geven enkel ervaren visagisten les die reeds jarenlang hun eigen zelfstandige praktijk hebben. Ons team van lesgevers behoort tot de topvisagisten van België. Ze hebben allemaal ervaring in de media of modewereld. Ze leren jou op korte tijd de knepen van het vak. Zij zullen graag hun kennis met je delen!

Ons Instituut is een écht kenniscentrum en ontmoetingsplaats voor professionelen. Wie bij ons les volgt zal niet alleen de vaardigheden aanleren die je nodig hebt, maar zal ook kunnen meewerken aan verschillende evenementen. Bovendien is er in de school een fotostudio zodat je je portfolio onmiddellijk kan  aanmaken.

Basismodule visagie. Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk.
Les1 : Materiaalkennis. Reiniging gelaat en basis make-up.
Les2 : Kleurenleer, correctie- en camouflagetechnieken en kleuren kiezen bij ogen, gelaat en lippen.
Les3 : morfologie van het gelaat, ogen en lippen. Shapen van gelaat, oogvorm en lippen corrigeren.
Les4 : Volledige avond make-up met gebruik van andere materialen.
Les5 : bruidsmake-up. Examen

Na de cursus zal je de mogelijkheid hebben om de cursus Visagie gevorderden en daaropvolgend de cursus Visagie Vervolmaking te volgen. Er bestaat ook de mogelijkheid om deze drie modules (basis, gevorderden en vervolmaking) in één alomvattende cursus te volgen. Kijk voor meer informatie bij de opleiding Allround Make-Up Artist.

De kostprijs per module bedraagt slechts 240 euro. De opleiding Allround Make-up Artist bedraagt 990 euro. Je kan met de opleidingscheques of de kmo-portefeuille betalen zodat de overheid een groot deel van je opleiding betaalt.  Opgelet! Je hebt voor deze opleidingen eigen make-up en borstels nodig (omwille van de hygiëne). Je kan deze bestellen aan groothandelsprijzen via de studentenwinkel (minimaal twee weken op voorhand).

Bezoek ook de speciale website visagie:  Klik hier

Wat ben ik met dit diploma:
Je kan je als zelfstandige vestigen op de arbeidsmarkt of ergens in dienstverband gaan werken. KLIK HIER voor meer informatie wat je met dit diploma kan doen als werknemer of zelfstandig ondernemer.

Bekijk ook het volgende filmpje:
opleiding visagie bruids make up
Bruidsmake-up

Make-up technieken

Make Up - Make Overstartdata cursus visagie Inschrijven voor de opleiding visagie Wat ben ik met het diploma visagie?


   
Schoonheidsverzorging

Nagelstyling

Visagie en hairstyling

Kleur- imago en stijl

Massage

Wellness en Alternatief

Bedrijfsbeheer

Psychologie en coaching

Fotografie en beeld

Zwangerschap en baby's

Thuis- en zelfstudies

 
     
 

 
   
 

Tel:  03/292.33.33

 
 
 
Top 5 voordelen:

 
Volg een opleiding, cursus of zelfstudie pakket in Beauty, Wellness en Fashion zoals visagie, massage, nagelstyling en zoveel meer
 

Disclaimer - Schoonheidsschool vzw, Elf julistraat 39a te 9000 Gent, tel: 03/292.33.33, email: info@schoonheidsschool.be - Ondernemingsnummer : 892.908.160 - NL / FR
IVBO-Wellnessfederatie vzw, Mechelsesteenweg 73 te 2018 Antwerpen, ondernemingsnummer 0871.076.232, erkenningsnummer DV.O200500, telefoon: 03/237.71.15