Home Misses Globe Belgium 2010 Foto's Contact Inschrijven Pers NE FR

Nationale miss verkiezing Misses Globe Belgium.
Schrijf je nu in voor Misses Globe Belgium 2011 !
Nationale missverkiezing Misses World Belgium.

Misses World Belgium 2008 Lesley-Ann Poppe Mrs. World Belgium 2008

lesley-Ann Poppe

Mevrouw Lesley-Ann Poppe, de directrice van www.schoonheidsschool.be is de eerste Misses Belgium World geworden! Zij is getrouwd met Benjamin Ruyters en heeft één zoontje Benjamin.

Deze titel kreeg ze na een spannende finale door haar inzet tijdens de editie 2008 en dankzij de vele duizenden sms'jes van studenten, ex-studenten en medewerkers van de school.

Na het behalen van deze prachtige titel werd zij aangesproken om de organisatie van Misses Globe-World Belgium over te nemen. Zij vervult deze taak dan ook met hart en ziel sinds augustus 2008.

Lesley-Ann Poppe wint miss verkiezing Mrs World Belgium 2008

MRS WORLD BELGIUM BY HENK VAN CAUWENBERGH

Make up by Elke Willemen, docente aan Schoonheidsschool!

Bekijk hier de video'svan Misses Globe Belgium

Missverkiezing Misses Globe Belgium, Miss verkiezing Misses World Belgium
Daisy Van Cauwenbergh won de nationale miss verkiezing Misses Globe Belgium 2007. De missverkiezing Misses Worl Belgium zoekt de mooiste mevrouw van het land en werd in 2008 gewonnen door Seka Dobric.

Missesglobebelgium en De Nacht van Beauty en Wellness zijn producties van Misses Globe Belgium BVBA – Welvaartstraat 54a bus 3 te 2000 Antwerpen - ondernemingsnummer BE 0883461845 - Disclaimer