DÉ SPECIALIST IN BEAUTY OPLEIDINGEN

De Schoonheidsschool is de belangrijkste erkende opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van beauty, wellness, fashion of media. De school is erkend door het Vlaamse Gewest.

Hier leer je op een professionele manier je toekomstige job als werknemer of zelfstandige. Onze opleidingen worden gegeven door professionals met jarenlange ervaring in de praktijk. Zij zullen je graag de knepen van hun vak aanleren!

ONZE OPLEIDINGEN

Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Je kan kiezen voor een basisopleiding, een vervolmakingscursus of een totaalpakket waarmee je start als een echte Pro.

6 CAMPUSSEN en 10 LESPLAATSEN

Onze zes eigen campussen zijn gelegen in Antwerpen, Brussel, Gent en Hasselt en zijn zeer modern en hygiënisch. Ideaal voor beauty- en wellnessopleidingen! Daarnaast organiseren we in alle middelgrote steden van Vlaanderen en Brussel nog veel meer opleidingen! We zijn de ontmoetingsplaats voor professionelen uit de sector!

SCHOONHEIDSSCHOOL TV

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer lorem quam, adipiscing condimentum tristique vel, eleifend sed turpis. Pellentesque cursus arcu id magna euismod in elementum purus molestie.

REVIEW