Campus

Campus Hasselt (Blijde Inkomst)

Campus Blijde Inkomst ligt in de gebouwen van Qrios, meer bepaald is het campus VSPW waar de lessen zullen doorgaan. Lees hieronder op welke manieren je de campus vlot kan bereiken. Naast deze campus zijn er ook nog andere leslocaties in Hasselt. Kijk vooraf dus goed in welke campus je lessen plaatsvinden.
 
Ben je benieuwd welke opleidingen je allemaal kan volgen op de campus Hasselt? Klik snel op de knop hieronder om het aanbod te bekijken.
 
 
 
 
 
 

Routebeschrijving

Campus Blijde Inkomst ligt in de gebouwen van Qrios, meer bepaald is het campus VSPW waar de lessen zullen doorgaan. Lees hieronder op welke manieren je de campus vlot kan bereiken.
 
Adres
Blijde Inkomststraat 36
3500 Hasselt

Buslijn H8 heeft twee haltes die op slechts één minuut wandelen van de campus liggen. Afhankelijk van welke kant je komt, kan je afstappen aan halte "Hasselt H. Hart Basisschool" of "Hasselt Breughellaan". 

Je kan met de trein tot aan het station van Hasselt rijden. Van daaruit kan je de bus nemen tot vlakbij de campus. Je neemt dan bus H8 tot aan de halte "Hasselt Breestraat". De rit duurt ongeveer vijf minuten. Van de bushalte is het nog een minuut wandelen tot aan de campus. De bus vertrekt iedere 30 minuten aan het station.
 
Als je wil kan je vanuit het station ook te voet komen. Dat is een wandeling van ongeveer een kwartier.

Als je met de fiets komt, kan je die gemakkelijk stallen op en rond de campus.

Kom je met de auto moet je er rekening mee houden dat er geen parking op of aan de campus is. In de omliggende straten kan je betalend parkeren. 
De parking op de binnenplaats van de campus is enkel toegankelijk voor docenten.
 
Er zijn 2 grote parkings op wandelafstand. We raden je aan om je wagen daar te parkeren.
  • Parking Gelatine (Slachthuiskaai) is gratis (10 minuten wandelen)
  • Parking Astrid (Koningin Astridlaan) kost 1 euro voor 4 uren (7 minuten wandelen)