Campus

Campus Antwerpen (Lange Klaren)

Campus Lange Klarenstraat ligt in een zijstraat van de Meir in hartje Antwerpen. Door de centrale ligging in het centrum van Antwerpen is deze campus zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op deze campus zijn er theorielokalen, een fotostudio en praktijklokalen voor opleidingen als kapper, visagie, mode,... Naast deze campus zijn er ook nog andere leslocaties in Antwerpen. Kijk vooraf dus goed in welke campus je lessen plaatsvinden.
 
Ben je benieuwd welke opleidingen je allemaal kan volgen op de campus Antwerpen? Klik snel op de knop hieronder om het aanbod te bekijken.
 
 
 
 
 
 

Routebeschrijving

De campus Lange Klaren bevindt zich in een zijstraat van de Meir. Als je les wil volgen in hartje Antwerpen moet je hier dus zijn. Dankzij de centrale ligging is de campus eenvoudig bereikbaar.
 
Adres
Lange Klarenstraat 12
2000 Antwerpen

De dichtstbijzijnde tramhalte is "Antwerpen Sint-Jacob". Deze halte is in de Lange Nieuwstraat. Van hieruit is het nog één minuut wandelen tot aan de campus.
 
Tramlijnen:
10 & 11
 
Ook de halte "Premetrostation Meir" is een goede optie. Hier stoppen meer tramlijnen en je moet ook maar vier minuten wandelen tot aan de campus.
 
Tramlijnen:
3, 5, 9 & 15

Kom je met de trein kan je best afstappen in Antwerpen-Centraal. Van daaruit kan je met de tram rijden naar de halte "Premetrostation Meir". Van hieruit is het nog vier minuten wandelen tot aan de campus.

Tramlijnen:
3, 5, 9 & 15 (acht minuten)

Kom je met de fiets, kan je je fiets aan de kant van de straat parkeren. Je vindt Vélostations op de Meir (Station Meirbrug) en in de Lange Nieuwstraat (Station Lange Nieuwstraat).

Als je met de auto komt, kan je best parkeren in de "Q-Park Antwerpen Shopping Meir" parking. Hiervoor kan je als adres Korte Klarenstraat 10, 2020 Antwerpen ingeven in je GPS-toestel.
De campus bevindt zich dan om de hoek.