Wimper- en wenkbrauwstylist, cpProfessionWithFuture

Wil jij weten hoe je de schoonheid van je klanten extra in de verf zet? En hoe verzorgde wenkbrauwen en wimpers daar voor 100% toe bijdragen? Dan is deze allround opleiding Wimper- en wenkbrauwspecialist alles wat je zoekt!

In de praktijkgerichte lessen ontdek je hoe je professioneel wenkbrauwen stylet en wimpers verlengt. Je leert daarbij te kijken naar de gezichtsvorm en stijl van je klant, waardoor je ze een styling op maat aanbiedt. Jouw vakbekwame docent, een expert op gebied van brow- en wimperstyling, zorgt dat jij aan het einde van de rit alle technieken onder de knie hebt.

Van wimperextensions one-by-one tot henna, van tijdelijke tot permanente oplossingen, jij doet het allemaal!

Niet alle helden dragen capes, sommigen dragen gewoon prachtig gestylde wenkbrauwen en wimpers.

onbekend
cpWouldYou
 • expressieve en eye-catching wimpers leren zetten
 • wenkbrauwen leren epileren, stylen, verven en bijwerken
 • klanten elke keer weer een verbluffende look bezorgen
 • meer verdienen door jouw aanbod als schoonheidsspecialist of visagist uit te breiden
 • in bijberoep een eigen beautysalon starten
Brow and Lashstyling
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Avondonderwijs
cpCourseTypeGroup
8 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€1249

cpProgram Brow and Lashstyling

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundGroupModalBody

Wimperlifting
1 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 6 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Wimperlifting

Wil jij je klanten een ongeziene oogopslag bezorgen? En dit op een duurzame, hygiënische en huidvriendelijke manier? Dan kijk je met deze opleiding Wimperlifting je ogen uit!

Tijdens deze praktijkgerichte les kom je te weten hoe je wimpers lift dankzij het gebruik van siliconen pads. Deze pads zorgen ervoor dat je wimpers vanaf de wortel krult, zonder dat er chemische producten of krultang aan te pas komen. Je ontdekt hoe je de juiste maat van pads uitkiest en hoe je de wimpers professioneel krult.

Door dit natuurlijke alternatief aan te bieden bereik je een heel nieuw klantenbestand. Zo vinden ook vrouwen met allergieën voor bepaalde producten, of vrouwen die er graag mooi uit zien zonder te veel moeite, de weg naar jouw salon!

allroundModuleSavings

readMore
Wimpers One-By-One
1 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 6 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Wimpers One-By-One

Wil je graag leren hoe je op een professionele manier wimperextensions kan plaatsen? Dan is deze praktijkgerichte cursus exact waar jij naar op zoek bent.

Wimperextensions zijn valse haartjes die met een sterke huidlijm aan de eigen wimpers of oogleden worden vastgekleefd. De eigen wimpers worden hierdoor verlengd, waardoor er een prachtige celebrity-look ontstaat. Met de juiste verzorging heb je er meer dan een maand plezier van!

Tijdens de lesdag leer je de technieken correct uit te voeren met professionele materialen en producten. Ook ontdek je hoe je de extensions correct verzorgt en onderhoudt, zodat je klanten wekenlang stralen. Een mooi visitekaartje, niet? Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt.

allroundModuleSavings

readMore
Wimpers Russian Volume
1 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 6 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Wimpers Russian Volume

Wil je graag een professionele cursus Wimperextensions 3D Russian Volume volgen die je kan combineren met een job, gezin of andere activiteiten? Wil je je vaardigheden (verder) ontwikkelen? Dan is de groepsles Wimperextensions 3D Russian Volume exact waar jij naar op zoek bent!

Deze praktijkgerichte cursus biedt heel wat mogelijkheden om je talenten te ontplooien, kennis op te doen en je skills aan te scherpen. Je leert van ogen échte blikvangers maken dankzij deze lichte wimperextensions. Zij zorgen voor een volumineus maar natuurlijk effect.

Om de technieken goed te kunnen aanleren, heb je best wel al voorkennis en/of ervaring met het plaatsen van wimperextensions one-by-one.

allroundModuleSavings

readMore
Wimperextensions vervolmaking
1 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 6 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Wimperextensions vervolmaking

Heb jij al een opleiding Wimperextensions achter de rug? En ben je klaar om jouw kennis en skills naar een hoger niveau te tillen ? Dan zit je helemaal goed met onze opleiding Wimperextensions Perfectietraining.

Tijdens deze praktijkgerichte groepsles word je nóg handiger in het aanbrengen van extensions. Je leert werken met verschillende soorten diktes en krullen. Daarnaast leer je met behulp van praktische oefeningen snel en probleemloos extensions te zetten. Zo ben je helemaal klaar om in te spelen op de vraag van je klanten en hen een professionele service te bieden. Daarbovenop leer je ook hoe je een set wimperextensions samenstelt.

Dankzij deze opleiding zie je in geen tijd je klantenbestand groeien en komen ze tevreden terug!

allroundModuleSavings

readMore
Wenkbrauwstylist
1 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 6 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Wenkbrauwstylist

Wil jij graag weten hoe je op een professionele manier wenkbrauwen kan verzorgen, kleuren en epileren? Dan is deze praktijkgerichte cursus exact waar jij naar op zoek bent!

Tijdens de les leer je hoe je natuurlijke wenkbrauwen in vorm brengt zodat ze perfect bij je eigen gezichtsvorm of die van je klant passen. Er wordt aandacht besteed aan het epileren van wenkbrauwen met een pincet, maar ook met klassieke hars. Daarnaast krijg je onder de knie hoe je op een eenvoudige en correcte manier wenkbrauwen kan kleuren en bijtekenen. Met deze technieken zorg je gegarandeerd voor een prachtig en verzorgd resultaat. Gedaan met weerbarstige wenkbrauwen!

Een natuurlijke, stralende look voor elke dag of een extravagante creatie voor op een feestje: jij bezorgt je klanten de ultieme uitstraling. Schrijf je snel in en krijg de technieken zelf in de vingers!

allroundModuleSavings

readMore
HD Brow Sculpting
1 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 6 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: HD Brow Sculpting

Mooie wenkbrauwen maken een look volledig af. Tijdens de lessen HD Brow Sculpting leer je hoe je wenkbrauwen met de juiste tools en producten op een professionele manier kan shapen voor een stralende blik.

Deze praktijkgerichte dagcursus is voor iedereen toegankelijk en biedt heel wat mogelijkheden om je talenten als wenkbrauwstylist te ontplooien. Je wordt een kei in het meten, opvullen en bijtekenen van wenbkbrauwen en je leert alles over de juiste voor- en na-behandeling. Je vult wenkbrauwen op door primer, gel en poeders te gebruiken en je past zo de vorm van de wenkbrauwen aan naargelang het gezicht van je klant. Jij weet hoe je dunne wenkbrauwen aanpakt en je stelt een behandelplan op maat voor. Jij weet van élke wenkbrauw een klein meesterwerkje te maken!

Je leert alles in 1 volledige lesdag op een campus bij jou in de buurt. Na afloop ontvang je een certificaat dat je toevoegt aan je cv en waarmee je solliciteert in een brow bar of start met je eigen zaak.

allroundModuleSavings

readMore
Henna Brows
1 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 6 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Henna Brows

Vollere wenkbrauwen, expressievere ogen en een betoverende look. Dat is waar het bij henna brows allemaal om draait!

Henna heeft bovendien heel wat praktische voordelen. Bij deze techniek breng je henna namelijk aan op de huid én op de wenkbrauwhaartjes. Dat maakt het resultaat krachtiger en duurzamer dan bij gewone wenkbrauwverf. De kleuring op de huid houdt zo'n twee weken, die op de wenkbrauwhaartjes zelf ongeveer zes weken. Verder kan je met henna ook alle kanten op. Grijze haren verbergen? Permanente make-up bijwerken? Of lichte wenkbrauwen simpelweg sprekender maken? De mogelijkheden zijn eindeloos...

allroundModuleSavings

readMore
Threading
3 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Threading

Met threading, een oude Indische methode die de laatste jaren enorm populair is, epileer je de wenkbrauwen tot in de perfectie. En dat op een natuurlijke en pijnloze manier. Wil je je specialiseren in deze techniek, dan is onze opleiding een ideale keuze.

Dankzij de cursus Threading leer je hoe je deze epileertechniek perfect uitvoert. En dat niet alleen op wenkbrauwen maar ook het hele gezicht. Onder leiding van een professionele docent ontdek je hoe je met twee katoenen draden alle haartjes vastklemt en via rolbewegingen bliksemsnel uit de haarzakjes trekt. Zo ga je precies te werk en zorg je ook voor een langer durend effect.

Met deze techniek verras je dus niet alleen jezelf maar ook je toekomstige klanten!

allroundModuleSavings

readMore
Wimper en Wenkbrauwspecialist avondschool
cpSkillsAndSkills
 • Jij stylet wenkbrauwen volgens de gezichtsvorm van de klant.
 • Je kent verschillende technieken om wimpers te verlengen, liften en krullen.
 • Jij bezorgt elke klant een sexy en stijlvolle look die meteen in het oog springt.
Volwassenenonderwijs Wimper en Wenkbrauwspecialist
cpFutureOpportunities
 • Zelfstandig wimper- en wenkbrauwstylist
 • Medewerker in een brow bar of beautysalon
 • Schoonheidsspecialist, visagist of make-upartiest gespecialiseerd in wimpers en wenkbrauwen
 • Kapper met expertise in wimpers en wenkbrauwen

   

cpStartingDatesGroupCourse Brow and Lashstyling

Coursenamelabel Lessonday Firstlesson Lastlesson Citystartdata Alllessons
Brow and Lashstyling Sunday 01-09-2024 17-11-2024 Antwerpen 10:00 - 16:00
Brow and Lashstyling Saturday 07-09-2024 10-11-2024 Gent 10:00 - 16:00
Brow and Lashstyling Sunday 08-09-2024 08-12-2024 Brugge 10:00 - 16:00
Brow and Lashstyling Sunday 08-09-2024 16-11-2024 Bruxelles / Brussel 10:00 - 16:00
Brow and Lashstyling Sunday 08-09-2024 16-11-2024 Hasselt 10:00 - 16:00
Brow and Lashstyling Sunday 15-09-2024 23-11-2024 Hasselt 10:00 - 16:00
Brow and Lashstyling Sunday 22-09-2024 30-11-2024 Hasselt 10:00 - 16:00
Brow and Lashstyling Sunday 29-09-2024 07-12-2024 Hasselt 10:00 - 13:00
paginator.rangeLabelMultiplePages

cpPracticalInfo

cpStudyDays

De opleiding Brow and Lashstyling bestaat uit meerdere modules van in totaal 8 lessen. Elke les duurt 6 uur. Je hebt elke week op dezelfde dag les. De verschillende modules bereiden je voor om meteen als volleerd Wimper- en Wenkbrauwstylist aan de slag te gaan! In het overzicht met de startdata van de opleiding Brow and Lashstyling vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

cpClickHereForStartingDates

cpFinancialInfo

Brow and Lashstyling
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Avondonderwijs
cpCourseTypeGroup
8 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€1249

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€360 cpOnSubscribe
€329.64 beforeFirstLesson
€329.64 partPayStep
€329.64 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Brow and Lashstyling

cpWhyChooseCompany Centrum voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpGroupUSP1
cpGroupUSP2
cpGroupUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

Cindy D.
Cindy D.

Topper van docent

Cindy D.
Cindy D.

Topdocent!

Cindy D.
Cindy D.

Super vriendelijke vrouw enorm behulpzaam!

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-