teacherLabel

Francis Amoah

4.4 / 5

Docent Francis Amoah is een creatieve duizendpoot die niet van stilzitten houdt. Hij was na zijn studies elektriciteit en industriële installaties onder andere al aan de slag als technisch tekenaar, maar greep enkele jaren geleden zijn kans om iets compleet anders te doen. Na een opleiding tot barbier opende hij zijn eigen kapperszaak te Melle, waar hij zijn klanten een warm ontvangst geeft.

In zijn vrije tijd ontwikkelt Francis apps, repareert hij computers en houdt hij zich bezig met online marketing. Kortom, alles wat een succesvol ondernemer nodig heeft.

Wil jij ook aan de slag als barbier? Dan is Francis de geknipte persoon om van bij te leren!

readMore

Francis Amoah givesCourses

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.