teacherLabel

Jill Lenaerts

4.4 / 5
Jill is een ontwerpster uit Genk. Al van jongs af aan is ze bezig met kunst en het vervaardigen van kunst. Haar kinderjaren versleet ze op de banken aan de Academie te Genk, dit 12 jaar lang. Hier kon Jill al haar creativiteit de vrije loop laten. Wanneer ze eindelijk oud genoeg was om naar het middelbaar te gaan, ging ze Artistieke Opleiding studeren aan de Kunstschool te Genk. Nu is Jill afgestudeerd als Master juweelontwerp en edelsmeedkunst. Ze heeft nog een specifieke lerarenopleiding gevolgd om eventueel les te geven binnen de artistieke sector. Tijdens de specifieke lerarenopleiding volgde ze een twee jaar lange opleiding bij Syntra te Tongeren, namelijk edelsteenzetten. Tot slot volgde ze een dagopleiding Juwelier-Goudsmid te Tongeren. Nu heeft Jill een eigen juwelierszaak in stad Genk, gelegen in de Molenstraat 16.
Jill is een ontwerpster uit Genk. Al van jongs af aan is ze bezig met kunst en het vervaardigen van kunst. Haar kinderjaren versleet ze op de banken aan de Academie te Genk, dit 12 jaar lang. Hier kon Jill al haar creativiteit de vrije loop
readMore

Jill Lenaerts givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0