teacherLabel

Rachel Verhey van Wijk

4.1 / 5

Docente Rachel Verhey van Wijk is een creatieve geest die aandacht heeft voor eerlijke handel en verantwoord ontgonnen grondstoffen. Belangrijke waarden die ze ook meeneemt in haar job als juweelontwerpster. Ze deed onder meer inspiratie op in Berlijn en in 2014 startte ze met haar eigen juweelatelier waar ze zich toelegt op gerecycleerd en gerecupereerd edelmetaal.

'Na een 15-tal jaren juwelen te ontwerpen én uit te voeren, geeft het begeleiden en stimuleren van leerlingen en studenten me veel voldoening', zegt Rachel. 'Ik ervaar het delen en uitwisselen van kennis en ervaring als erg zinvol.'

Docente Rachel Verhey van Wijk is een creatieve geest die aandacht heeft voor eerlijke handel en verantwoord ontgonnen grondstoffen. Belangrijke waarden die ze ook meeneemt in haar job als juweelontwerpster. Ze deed onder meer inspiratie op in Berlijn en in 201

readMore

Rachel Verhey van Wijk givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0