eCampus: van en voor onze studenten

Net als de ondernemerswereld evolueert de moderne technologie constant. Daarom blijven we investeren in nieuwe technologieën, zoals onze splinternieuwe online leeromgeving eCampus.

Dit online leerplatform is de leidraad doorheen jouw schoonheidsopleiding. Bovendien doet het ook dienst als contactmogelijkheid met je docent en vind je er extra cursusmateriaal in de vorm van oefeningen, interessante documenten, illustraties en beeldmateriaal.

Vanaf het moment dat je geregistreerd bent, surf je met één klik naar jouw persoonlijk studentenprofiel. Hier pas je eenvoudig je eigen gegevens aan of download je proefhoofdstukken waarin je geïnteresseerd bent. De informatie op je studentenprofiel is altijd up-to-date. Superhandig!

open ecampus download de app

De belangrijkste functies zijn:

Agenda & berichten

In je agenda vind je je rooster terug en via berichten neem je contact op met je docent. Deze antwoordt binnen de 48 uur.

Documenten & links

Je raadpleegt gemakkelijk de documenten die je docent uploadt. Van extra voorbeelden of illustraties tot filmpjes en andere media.

Oefeningen & taken

Je krijgt de kans om de leerstof meteen in te oefenen mét onmiddellijke feedback van jouw docent.

Download eCampus op je smartphone!

​​​​​​​

Een strak ontwerp, een persoonlijke agenda, veel oefeningen om te maken en de mogelijkheid om met je beautydocent te communiceren: de eCampus app is het perfecte hulpmiddel tijdens jouw opleiding!

eCampus is ontwikkeld in samenwerking met onze studenten en docenten en brengt innovatieve functies samen om jou altijd en overal te ondersteunen in jouw schoonheidsopleiding.

Leren doe je voor het plezier. Dankzij onze app ontwikkel je jezelf gemakkelijker dan ooit tevoren! Waar je ook bent, wanneer je zelf wil. Zo simpel is het.