kortingen schoonheidsschool

Kortingen en acties

Wil jij ook profiteren van kortingsbonnen en exclusieve kortingen voor tot wel 30% prijsvermindering? Dan zit je goed bij Schoonheidsschool! Naast de unieke promoties vind je hier ook onze vaste kortingen van -10% of zelfs -20% op al onze opleidingen. Wie weet maak jij zo kans op een goedkopere en afgeprijsde cursus!

In de volgende gevallen krijg je korting:

Vroegboekkorting

Tot 20% korting

vroegboekkorting

Schrijf in minstens 90 dagen voor de start van een groepsles en geniet van een vroegboekkorting tot 20%.

Werkzoekenden

Betaal €50 minder

korting werkzoekenden

Werkzoekenden die een geldig werkloosheidsattest voorleggen, krijgen €50 korting op hun inschrijvingsgeld.

Last call korting

15% last minute korting

korting laatste plaatsen

Krijg 15% last call korting op de selectie groepslessen en virtual classes die binnenkort starten. Schrijf je snel in en studeer voordelig.

Loopbaanbegeleiding

Begeleiding met korting

loopbaanbegeleider

Volg met loopbaancheques voordelig loopbaangeleiding bij een van onze vaste partners.

Gezinsstuderen

99 euro per persoon met gezinsstuderen

korting laatste plaatsen

Schrijf je familieleden ook in voor jouw thuisstudie of virtual class en zorg ervoor dat zij slechts 99 euro per persoon betalen. Want samen studeren is zo veel leuker!