kortingen schoonheidsschool

Kortingen en acties

Wil jij ook profiteren van kortingsbonnen en exclusieve kortingen voor tot wel 30% prijsvermindering? Dan zit je goed bij Schoonheidsschool! Naast de unieke promoties vind je hier ook onze vaste kortingen van -10% of zelfs -20% op al onze opleidingen. Wie weet maak jij zo kans op een goedkopere en afgeprijsde cursus!

In de volgende gevallen krijg je korting:

Vroegboekkorting

Tot 20% korting

vroegboekkorting

Schrijf in minstens 90 dagen voor de start van een groepsles en geniet van een vroegboekkorting tot 20%.

Werkzoekenden

Betaal €50 minder

korting werkzoekenden

Werkzoekenden die een geldig werkloosheidsattest kunnen voorleggen krijgen €50 korting op hun inschrijvingsgeld.

Last call korting

15% last minute korting

korting laatste plaatsen

Krijg 15% last call korting op de selectie groepslessen en virtual classes die binnenkort starten. Schrijf snel in en studeer voordelig.

Loopbaanbegeleiding

Begeleiding met korting

loopbaanbegeleider

Volg met loopbaancheques voordelig loopbaangeleiding bij één van onze vaste partners.