Altijd Examengarantie

Aan het einde van elke opleiding leg je een examen af. Ben je geslaagd? Dan sturen wij jouw waardevolle diploma snel naar je op. Anders plan je met jouw persoonlijke opleidingsconsulent gratis je herexamen in. Samen zorgen jullie ervoor dat het je de volgende keer wel lukt! Examen afleggen is trouwens altijd vrijblijvend. Je hebt altijd de kans een getuigschrift van deelname te krijgen als je de lessen enkel volgt uit interesse.

examen inbregepenExamen = inbegrepren

Het examen aan onze school is steeds inbegrepen in het inschrijvingsgeld. Wanneer je buist, mag je herkansen. Jij kiest of je dit doet bij dezelfde docent of bij een collega. Deze extra service is gratis. Je betaalt dus altijd het lesgeld dat bij de betreffende cursus staat aangegeven. Herkansen zo vaak je wil is gratis!


Hoge slaagkansen

Het Centrum Voor Avondonderwijs behoort tot de onderwijsinstellingen met de hoogste slagingskansen van België. Dit is ten eerste omdat je examen mag afleggen zo veel je wil. Daarnaast word je perfect voorbereid op het examen via het online leerplatform. Het merendeel van onze studenten slaagt daarom van de eerste keer! De rest behaalt het diploma meestal na de eerste of tweede herkansing.

Het is eenvoudig. Als je deelneemt aan alle lessen en je je goed voorbereidt op het examen, slaag je. Daarna krijg je jouw diploma snel opgestuurd via de post.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0