Lokalen

JE VOLGT LES IN EEN NETTE EN MODERNE KLAS

In De Schoonheidsschool leer je op een professionele manier je toekomstige job in de sector van beauty, wellness en fashion. Met vier campussen in Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt volg je steeds les in jouw buurt! Onze leslokalen zijn zeer modern en hygiënisch. De Schoonheidsschool is een echt kenniscentrum en een ontmoetingsplaats voor studenten en professionelen.

Wil jij weten hoe onze school er vanbinnen uitziet? Hieronder kan je foto’s bekijken van leslokalen in de verschillende campussen. De filmpjes verschijnen in een pop-up venster. Je kan met de navigatietoetsen doorheen het gebouw bewegen.

Campus Antwerpen

Veilige buurt en vlot bereikbaar

Je vindt onze school in de Mechelsesteenweg 73 te 2018 Antwerpen. We zijn gelegen in een zeer veilige buurt. Je kan zeer makkelijk met het openbaar vervoer komen. Er stopt een tram voor de deur in de Mechelsesteenweg (tram 7) en vlakbij heb je tram 12 (Leien) en tram 15 of 2 (Belgiëlei). We hebben op 200 meter wandelen de grote ondergrondse parking van de Nationale Bank. Hier heb je meer dan 600 plaatsen in deze overdekte en bewaakte parking.

Wandel door onze campus

Beweeg met de pijltjes door de campus Antwerpen, gelegen in de Mechelsesteenweg 73 te 2018 Antwerpen. De campus is zeer goed gelegen aan de rand van Antwerpen op slechts 2 minuutjes van de Antwerpse ring.

Wil je weten hoe onze school er vanbinnen uitziet? Hieronder kan je foto’s bekijken van leslokalen.

Campus Gent

Beweeg met de pijltjes en wandel virtueel in de campus van De Schoonheidsschool in Gent, gelegen in de Oude Brusselseweg 125, 9050 Gentbrugge. De campus is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation Gentbrugge ligt immers op wandelafstand.

Campus Hasselt

Beweeg met de pijltjes en wandel virtueel in de campus Hasselt, gelegen in de Simpernelstraat 27 te 3511 Hasselt (Kuringen). De campus is zeer goed gelegen aan de rand van het kannaal op slechts 2 minuutjes van de E313 en het centrum van Hasselt. Er is gekozen voor een centrale, zeer rustige ligging met een grote parking.

Share This Article If You Liked It :)