Een prachtige toekomst tegemoet

Zodra je jouw diploma op zak hebt, ga je er als een speer vandoor! Dankzij onze praktijkgerichte aanpak leer je tijdens je opleiding alle vaardigheden om meteen aan de slag te gaan in het werkveld. Wat maakt de Schoonheidsschool nog anders dan andere scholen? Je leest het hier!


Les van vakexperts

Tijdens je opleiding krijg je les van professionals die dagelijks aan het werk zijn in de beautysector. Zij leren jou alle praktische kneepjes van het vak door hun jarenlange ervaring. Wil je aan de slag gaan als zelfstandige? Dan krijg je een heleboel handige starterstips!

Kort en krachtig

Onze cursussen zijn zodanig opgesteld dat jij alleen de belangrijke informatie meekrijgt. Zo behaal jij snel je diploma en heb jij de mogelijkheid meteen de handen uit de mouwen te steken.

Persoonlijke stempel

Bij onze opleidingen ligt de focus op het doorgeven van vakkennis, maar ook op keuzevrijheid en creativiteit. Zo leer jij je persoonlijke stempel drukken op je werk en onderscheid je je van de concurrentie.

Oneindig veel keuze

Bij de Schoonheidschool heb je de keuze uit meer dan 100 opleidingen in beauty, mode, make-up, wellness en gezondheid. Twijfel je door ons gigantische aanbod? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk studieadvies.

Focus op praktijk

Wil jij les volgen aan de Schoonheidsschool? Verwacht je dan aan vakkennis en praktijk. Door veel te oefenen op technieken ben jij meteen klaar voor je droomjob!

Waardevol diploma

De Schoonheidsschool stelt kwaliteit en deskundigheid voorop. Daarom ga jij met je diploma meteen aan de slag in de praktijk. Wil jij scoren bij werkgevers en door klanten geprezen worden om je geweldige skills? Schrijf je dan snel in!

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-