We laten jullie aan het woord!

Benieuwd wat je medestudenten van hun opleiding vonden? We hebben hun meningen even voor je opgelijst. Zo weet jij perfect wat je te wachten staat! Zoals je ziet, zijn er een heleboel beoordelingen om door te bladeren. Handig, zo zie jij meteen veel verschillende mensen aan het woord. Bij iedere review staat natuurlijk de cursus vermeld voor extra duidelijkheid. Je hebt bovendien ook de mogelijkheid om een cursusnaam of thema te zoeken, zodat je meteen de studenten te zien krijgt die jouw favoriete opleiding hebben gevolgd. Veel leesplezier!

Cindy

15/9/2021

Ik was heel blij met Pascal als leerkracht. Als hij nog andere cursussen in Hasselt geeft, ben ik zeker geneigd om deze te volgen.

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Make-up Artist Special Effects

Boushra

7/9/2021

De lesgever heeft het fantastisch gedaan. Ze heeft filmpjes bezorgd, dat was heel nuttig. De uitleg is prima en professioneel.

aboutHomeTestimonials testimonialsVirtual Voetreflexoloog Basis

6/9/2021

Super goede leerkracht!! Vriendelijk, gaat in op persoonlijke vragen en geeft voldoende info !!

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Bamboemassage

Ilona

3/9/2021

Zeer fijne lesgeefster, staat open voor feedback en deelt eigen vakkennis!

aboutHomeTestimonials testimonialsVirtual Handreflexoloog

Veerle

30/8/2021

Aangename, vriendelijke docent. Bedankt voor de fijne, duidelijke lesdag, het was interessant en goed aangebracht.

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Babymassage

Evelien

27/8/2021

Ik heb enorm veel bijgeleerd! De docent was altijd bereid tot het geven van extra info.

aboutHomeTestimonials testimonialsVirtual Afslankingsconsulent

Marleen

23/8/2021

Een zeer fijne docent, de tijd vliegt eens ze met haar lessen begonnen is. Zelf mogen en kunnen oefenen is een echte aanrader!

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Nagelreconstructies

Maya

23/8/2021

Leuk dat we heel veel met de siliconenpasta hebben kunnen oefenen. Veel praktijk!

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Orthese

Maya

23/8/2021

Na de les heb ik al het vertrouwen om een nagelreconstructie zelfstandig uit te voeren.

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Nagelreconstructies