Een pakket op maat van je opleiding

Een pakket op maat voor jouw opleiding? Surf naar www.beautyblue.shop

Met een studie aan onze school word je meteen klaargestoomd om aan het werk te gaan.

Onze leslokalen zijn professioneel uitgerust en beschikken over de optimale verlichting, behandeltafels- en stoelen, en allerlei toestellen en testers zoals dat in een echte praktijkruimte het geval is. Start je binnenkort met een opleiding Schoonheidszorgen, Massage, Visagie, Haar- of Nagelstyling? Of volg je een opleiding uit een ander thema waar je specifiek materiaal voor nodig hebt? Neem dan eens een kijkje op www.beautyblue.shop/. Daar vind je al je benodigde maerialen om te oefenen in de klas en van je examen een groot succes te maken.

De voordelen? De pakketten op Beauty Blue zijn kant-en-klaar samengesteld en dus perfect afgestemd op jouw cursus. Beauty Blue doet hiervoor beroep op onze eigen docenten en een professioneel team van vakspecialisten met jarenlange ervaring.

Samengesteld door jouw docent

De inhoud van de pakketten die je koopt via Beauty Blue zijn samengesteld en worden opgevolgd door ons opleidingsteam. We werken uitsluitend met producten die bestemd zijn voor professionele doeleinden. Je bent er dus zeker van dat jouw producten van topkwaliteit zijn. Het pakket bevat bovendien net datgene wat je nodig hebt in de klas, en dat aan een heel scherpe prijs.

Wist je dat het aankopen van een eigen pakket heel wat voordelen heeft? Hygiënisch werken is er een van. Bovendien is de aankoop van een pakket een uitstekende investering in je toekomstige onderneming. Je start sneller, en gebruikt je materialen nadien bij je eigen klanten!

Perfecte voorbereiding op het examen

Kwaliteitsvolle producten, volledig afgestemd op jouw opleiding, samengesteld door je docent, en bovendien aan de scherpste prijs… Wat wil je als cursist nog meer? Met een goed studentenpakket volg jij de lessen op een optimale manier en oefen je thuis verder. Op die manier bereid je je op de beste manier voor om succesvol examen af te leggen.

Hoe werkt het?

Je vindt jouw opleiding terug onder de verschillende thema’s zoals: Hair, Beauty, Nails, Massage, enzovoort. Je zal zien dat er meerdere pakketten beschikbaar zijn voor een opleiding. Standaardpakketten zijn – tenzij anders aangegeven – voldoende om je cursus mee af te ronden. Wil je nadien graag als zelfstandige aan de slag of bereid je je graag nóg beter voor op je (nieuwe) carrière? Dan raden wij je aan om voor het professionele pakket te kiezen. Voeg het pakket van je keuze toe aan je winkelwagentje. De betaling verloopt volledig via een veilige online betaalmodule. Na je betaling krijg je het pakket zo snel mogelijk opgestuurd!

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-