swcHeading Make-Up Artist

Hasselt swcAndOther 3 swcOtherLocations

swcEarliestStartingDate 14/11/2021

Dutch (BE)

Volg de cursus Make-Up Artist en ervaar onze leerzame praktijklessen.

courseNameLabel lessonDayfirstLessonlastLessoncityStartdataallLessons
Make-Up ArtistSunday14-11-202110-04-2022Hasselt10:00 - 13:00subscribe-card
Make-Up ArtistTuesday16-11-202122-03-2022Bruxelles / Brussel18:30 - 21:30subscribe-card
Make-Up ArtistMonday03-01-202223-05-2022Brugge18:30 - 21:30subscribe-card

swcQuote1 Make-Up Artist swcQuote2

companyFaqHeader

Algemeen

De Schoonheidsschool, onderdeel van het Centrum voor Avondonderwijs VZW, is één van de belangrijkste opleidingsverstrekkers van België en Nederland op het gebied van beauty-opleidingen. Deze hands-on cursussen worden gegeven door professionele docenten die allemaal hun strepen hebben verdiend binnen hun vakgebied. Ons doel? Jobgerichtheid. Als je bij ons je diploma behaalt, moet je nadien in het werkveld als werknemer of zelfstandige kunnen starten.

Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en beauty-experts met jarenlange ervaring in de praktijk. Zij leren je hun vak op een praktijkgerichte manier en dragen je alle kennis over om snel te starten in de sector. Je bent dus verzekerd van professioneel onderwijs door echte ervaringsdeskundigen.

Financieel

Je kan een factuur bekomen wanneer je op het moment van inschrijving in het bezit bent van een geldig ondernemingsnummer. Dit wil zeggen dat je al zelfstandige bent op het moment van inschrijving. Wanneer de firma het volledige cursusgeld heeft betaald, wordt er op eenvoudige aanvraag een factuur opgemaakt. Je stuurt dan een mailtje naar info@centrumvooravondonderwijs.be. Je vermeldt daarin je studentennummer, de firmagegevens, je naam en het facturatie-adres. Wij zorgen ervoor dat je binnen drie werkweken de factuur opgestuurd krijgt via de post.

Inschrijven is makkelijk:

Na je betaling ontvang je een bevestigingsbrief. Deze bevestigingsbrief neem je mee naar de eerste les. Je kan ook steeds langskomen op het secretariaat om je ter plaatse in te schrijven. Je kan er het inschrijvingsgeld enkel betalen met een bankkaart of een creditcard.

• Je vult het online inschrijvingsformulier in.
  • Kies meteen je betaalmethode (online of via overschrijving).
  • Je krijgt hiervan een bevestiging via e-mail.
  • Hou er rekening mee dat je plaatsje in de klas pas verzekerd is als je je inschrijfgeld ook effectief hebt betaald.

Opleidingen

De Schoonheidsschool heeft zo'n 3000 startdata per jaar. Onze planning wijzigt elke dag: wanneer een cursus volzet is, wordt meteen een nieuwe ingepland. Die vind je terug bij 'startdata' bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving en de betaling van het cursusgeld krijg je ook een bevestigingsbrief toegestuurd met daarin de data van de lessen.

websiteFaqHeader

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden vind je onderaan deze pagina terug in de footer (onder juridische informatie).