swcHeading

swcOnlineLearningViaEcampus

swcStartWhenever

Dutch (BE)

In deze opleiding leer je kinderen ondersteunen bij mentale, emotionele, sociale problemen

swcGroupCourse

Antwerpen, Hasselt swcAndOther 3 swcOtherLocations

swcEarliestStartingDate 07/03/2023

Dutch (BE)

Schrijf je in, leer alles over kinderpsychologie en geef je carrière een positieve draai.

swcVirtualCourse

swcVirtualClassroomInEcampus

swcEarliestStartingDate 07/11/2022

Dutch (BE)

Start vandaag met de virtual class Psychologie van het Kind en maak werk van je passie!

courseNameLabel lessonDayfirstLessonlastLessoncityStartdataallLessons

swcQuote1 swcQuote2

companyFaqHeader

Algemeen

De Schoonheidsschool, onderdeel van het Centrum voor Avondonderwijs VZW, is een van de belangrijkste opleidingsverstrekkers van België en Nederland op het gebied van beauty-opleidingen. Deze hands-on cursussen worden gegeven door professionele docenten die allemaal hun strepen hebben verdiend binnen hun vakgebied. Ons doel? Jobgerichtheid. Als je bij ons je diploma behaalt, zal je nadien in het werkveld als werknemer of zelfstandige starten.

Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en beauty-experts met jarenlange ervaring in de praktijk. Zij leren je hun vak op een praktijkgerichte manier en dragen je alle kennis over om snel te starten in de sector. Je bent dus verzekerd van professioneel onderwijs door echte ervaringsdeskundigen.

websiteFaqHeader

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden vind je onderaan deze pagina terug in de footer (onder juridische informatie).