https://player.vimeo.com/video/199180592″

Vroeg inschrijven? Da’s -10% korting pakken!

GEEF JOUW CARRIERE EEN NIEUWE WENDING

Een cursus Afslankingsconsulent of Medisch secretariaat volgen in Antwerpen? Les Barbier volgen in Hasselt? Schoonheidsspecialiste of Make-up artist worden in een kasteel? Met 4 eigen campussen en 11 lesplaatsen over heel Vlaanderen volg je altijd les bij jou in de buurt. Je hebt keuze uit meerdere startmomenten, krijgt les van topdocenten en op het einde van de rit heb je een waardevol diploma, waarmee je meteen aan de slag gaat.

-10% KORTING VOOR SNELLE BESLISSERS

Speel je graag op zeker en wil je nu al jouw plaatsje reserveren in de cursus? Doen! Wanneer je je 3 maanden voor startdatum van de opleiding inschrijft en betaalt, ben je zeker van je plaats én geniet je van 10% korting op het inschrijvingsgeld! Dat is 2 keer winnen!

«

PROFITEER VANDAAG NOG EN PAK JOUW KORTING

 

Wil jij ook van -10% vroegboekkorting genieten? Dat is heel makkelijk!

 

  • Bekijk hieronder de planning en kies jouw favoriete opleiding.
  • Klik op de naam van de opleiding voor alle details, lesdagen enz.
  • Schrijf je in door op de roze knop te klikken
  • Vermeld op het inschrijfformulier in het vakje ‘promocode’ het woord VROEGBOEK.
  • Jouw korting wordt dan automatisch verrekend. Veel succes met je opleiding!
Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Leslocatie Lesuren

Voorwaarden: de vroegboekkorting van -10% is alleen geldig bij inschrijving én betaling drie maanden voor start van de opleiding van jouw keuze. De korting is niet cumuleerbaar met andere acties of promotionele tarieven. Betaal je liever in schijven? Dat kan, maar hou er rekening mee dat je enkel -10% korting krijgt op de schijven die je tot 3 maanden voor de startdatum betaalt. Vragen? Neem contact op met onze opleidingsconsulentes via het contactformulier of op het nummer 03 292 33 33.

Share This Article If You Liked It :)