Wellness TV

Word MUA met De Schoonheidsschool

Inhoud:

In deze video maak je kennis met onze topdocente Melissa Pöpsel. Melissa, make up artiest in hart en nieren, deelt met veel passie haar kennis in een van de talrijke opleidingen bij de Schoonheidsschool

Basis voetreflexologie

Inhoud:

Docente Maggy Van Puyvelde geeft al meer dan tien jaar les voetreflexologie aan de studenten van De Schoonheidsschool / Gezondheidsschool. Hier heb je een kleine inkijk in haar les!

Cursus hot stone massage

Inhoud:

De lessen hotstone massage worden gegeven in Antwerpen, Gent en Hasselt. Je oefent in kleine groepjes op elkaar. Op het einde van de opleiding krijg je zelfs een gratis stenenset!

Opleidingen:

Dit is de Schoonheidsschool!

Inhoud:

De Schoonheidsschool biedt meer dan 150 verschillende opleidingen op het gebied wellness, gezondheid en alternatieve wetenschappen!

Opleidingen:

Een volledige hotstone massage!

Inhoud:

In deze film van 18 minuten wordt de volledige hotstone massage getoond. Er zijn uiteraard vele varianten van deze massage, maar deze is ideaal voor beginners.

Flair Shopping Days

Inhoud:

Topdocente Francine Kerckhaert begeleidde de studenten van de modeafdeling tijdens de laatste editie van de Flair Shoppingdays. Het was een leerrijke ervaring voor alle deelnemers!

Pamela Anderson

Inhoud:

Pamela Anderson was te gast op De Schoonheidsschool! Ze volgde er een opleiding kleur en stijl, een opleiding nagelstyling en de cursus schoonheidsverzorging.

Flair Shopping Days II

Inhoud:

Ook dit jaar waren de studenten van De Schoonheidsschool paraat op de Flair Shoppingdays. We oefenden op de aanwezige bezoekers nagelstyling, hairstyling, kleur- en stijladvies en hairstyling. Het was een intensieve maar leerrijke dag!

Kindergrime

Inhoud:

Samen met topdocente Jacklyn Suyskens maakten onze studenten enkele fantastische creaties. Tijdens deze leuke dagopleiding oefenen we ofwel op elkaar of op kinderen. Plezier gegarandeerd!

Flair Shopping Days