wereldrecord visagie schoonheidsschool

Wereldrecord: 686 make-overs met make-up

De Schoonheidsschool is dé expert in visagie en dat lieten we in 2013 aan heel de wereld weten. Met 5 visagisten verpulverden we het vorige wereldrecord (531 make-overs) en gaven we binnen de 24 uur maar liefst 686 vrouwen een nieuwe look.

wereldrecord make-overs schoonheidsschool


record make-up schoonheidsschool team

De Schoonheidsschool nam het Wijnegem Shopping Center 24 uur lang over om bezoekers een make-over te geven. Om 11 uur in de voormiddag begonnen we eraan. Eyeliner, lipstick en oogschaduw in de aanslag en... gaan!

Ergens diep in de nacht van 11 op 12 oktober werd het vorige record uit Turkije verbroken. Toch zette het team van vijf visagisten dapper verder tot 11 uur. Ze bleven de klok rond op post!

Na de marathonsessie telde de gerechtsdeurwaarder uiteindelijk 686 make-overs. Het winkelcentrum bleef de hele nacht open zodat de Schoonheidsschool vrouwen van alle leeftijden een nieuwe look kon aanmeten in onze make-upstand.

Bekijk hieronder enkele resultaten!

visagie record

record schoonheidsschool

wereldrecord make-up

guinness world record makeup

visagie record

wereldrecord make overs

makeover world record guinness

wereldrecord visagie schoonheidsschool

schoonheidsschool wijnegem shoppingcenter wereldrecord

make over record make-up

beauty make-overs make-up

wereldrecord schoonheidsschool wijnegem

Zelf visagist worden?

Duik dan vlug in ons opleidingsaanbod Make-Up en kies de opleiding van je dromen. Of je nu beginner bent of al jaaaarenlange ervaring hebt als Make-Up Artist, bij ons vind je altijd een opleiding op jouw maat!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0